Här finns möjlighet att lägga in sådant som kanske kan vara intressant för dina grannar. T.ex. att du vill bli av med en köksskåpslucka, ett handtag eller en parasoll. Eller kanske hyra ut ditt garage om du gjort dig av med bilen. Grillfest på gården etc   Lägg en lapp i brevlådan vid expeditionen Lindeborgsgatan 51 eller skicka e-post: malmohus30@telia.com

Hej! Jag har fått en stroke och är för närvarande rullstolsbunden. Detta innebär att jag inte har möjlighet att gå ut med min hund, Ville. Jag vill gärna att Ville kommer hem till mig igen och jag undrar därför om det finns någon som kan tänka sig ta med sig Ville ut på promenad när ni rastar er egen hund? All hjälp jag kan få är välkommen! Om ni har möjlighet till detta så kontakta min dotter, Kicki på telefonnr 070-5712047 så kan hon koordinera.

Med vänlig hälsning Peter Koeck, Lindeborgsgatan 67.

P.g.a. ändrad arbetssituation är vår familj i behov att ha 2 bilar. Därför undrar vi om möjligheten att hyra ert garage/parkerings plats om den inte används. Vänligen kontakta oss med eventuellt förslag på 073-632 53 58 (Maria) eller 070-595 76 28 (Miguel) Med vänlig hälsning Maria & Miguel (Lindeborgsgatan 45)

Med anledning av flytt försäljes ett antal inventarier.Var god se bif lista. Flyttförsäljning